Min baggrund

Min baggrund


Jeg er født i 1979 og uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2006 og har arbejdet i en større privat praksis i indre by med såvel samtaleterapi med enkeltpersoner, familier, par og grupper som undervisning og kursusforløb, indtil jeg ved udgangen af 2009 har startet min egen praksis. Jeg har erfaring med at arbejde med en lang række problemstillinger såsom vrede, spiseforstyrrelser, jalousi, utroskab, angst, depression, barndomstraumer, familie- og parforholdsproblemer, tristhed og eksistenstielle problematikker.


Sideløbende med min psykologiske praksis er jeg meget interesseret i kunst og er færdiguddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i sommeren 2012. Jeg arbejder primært med tegning (@sketchypsychologist) og udgav i efteråret 2019 'nioghalvtreds måder at have det dårligt på' med tegninger fra det terapeutiske rum på Forlaget Eksistensen.

Jeg arbejder desuden med skulptur og installation, som kan ses på www.ullabech-bruun.dk.


Privat bor jeg i København K i en lillebitte, rar lejlighed og deler min tid mellem mit arbejde som psykolog og min kunst. Jeg nyder at se på mennesker (aka menneskefjernsyn - allerbedst på en café) og forsøger at komme afsted på arbejdsophold på diverse klostre og herregårde tre-fire gange om året hvor jeg kan dykke helt helt ned i kunsten - siden 2019 har den taget form af en grafisk roman.