Praktisk info / kontakt

Pris og varighed

En samtale er af 60 minutters varighed for enkeltpersoner og 75 minutter for par eller familier.

Prisen for en samtale pr. 1/3 2021 er 975,- for enkeltpersoner og 1350,- for par eller familier, som betales med mobile pay (eller evt. kontant) efter hver samtale.


Forsikring

Det er værd at undersøge, om din sundhedsforsikring dækker psykologhjælp. Pris for forsikringsklienter er 1050,- for 60 min. inkl. administrationsgebyr.


Lægehenvisning

Jeg tager ikke imod lægehenvisninger, og du vil derfor ikke kunne få det tilskud, den berettiger dig til, hvis du vælger at påbegynde et forløb hos mig. En lægehenvisning kan ikke benyttes hos alle psykologer, da der kun må være et bestemt antal psykologer pr. region med et såkaldt ydernummer (dvs. aftale med den offentlige sygesikring om at modtage klienter med lægehenvisning). Der kan derfor være ventetid i forhold til at få en tid hos en psykolog, der har ydernummer.


Afbudsregler

Det er vigtigt, at du husker at melde afbud i god tid enten telefonisk/pr. sms eller på mail senest 24 timer inden samtalen skulle have fundet sted. Melder du ikke afbud i god tid betales fuld pris for samtalen.