Praktisk info / kontakt

Cand.Psych. MFA Ulla Bech-Bruun

P S Y K O L O G

V E S T E R B R O

 

 

 

 

Praktisk information og kontaktoplysninger


Kontakt mig nu på mail kontakt@psykologvesterbro.dk eller telefonisk/pr. sms på 2683 0229.

Henvendelser vil bliver besvaret hurtigst muligt indenfor et døgn.


Adresse

Jeg har flyttet min praksis et nøk væk fra Vesterbro til Sølvgade 13, 3.mf, 1307 København K - der står U. Bech-Bruun på døren.

Find min praksis på kortet.


Pris og varighed

En samtale er af 60 minutters varighed for enkeltpersoner og 75 minutter for par eller familier.

Prisen for en samtale er 900,- for enkeltpersoner og 1200,- for par eller familier, som betales med mobile pay (eller evt. kontant) efter hver samtale.


Forsikring

Det er værd at undersøge, om din sundhedsforsikring dækker psykologhjælp. Pris for forsikringsklienter er 1050,- for 60 min. inkl. administrationsgebyr.


Lægehenvisning

Jeg tager ikke imod lægehenvisninger, og du vil derfor ikke kunne få det tilskud, den berettiger dig til, hvis du vælger at påbegynde et forløb hos mig. En lægehenvisning kan ikke benyttes hos alle psykologer, da der kun må være et bestemt antal psykologer pr. region med et såkaldt ydernummer (dvs. aftale med den offentlige sygesikring om at modtage klienter med lægehenvisning). Der kan derfor være ventetid i forhold til at få en tid hos en psykolog, der har ydernummer.


Afbudsregler

Det er vigtigt, at du husker at melde afbud i god tid enten telefonisk/pr. sms eller på mail senest 24 timer inden samtalen skulle have fundet sted.. Melder du ikke afbud i god tid betales fuld pris for samtalen.


Samarbejdspartner og øvrige links

Psykolog Hellerup; http://www.psykologhellerup.dk

Psykolog Charlottenlund; http://www.psykologcharlottenlund.dk

Psykolog Camilla Staunsbrink; http://www.staunsbrink.dk/camilla.html